Teenusepakkuja
2 nädalat tagasi
73 Vaatamisi

Küsitlusvormi loomine Google Formsis

Virtuaalassistent
€20

Kas vajad professionaalselt koostatud küsitlusvormi, mis kogub täpselt õigeid andmeid ja esitab küsimused selgelt ning struktureeritult?

Pakun teenusena Google Formsi küsitlusvormide loomist, mis aitab sul kiiresti ja efektiivselt koguda vajalikku teavet, olgu see siis kliendirahulolu uuring, töötajate tagasiside või turu-uuring.

Mida teenus sisaldab:

  • Küsitluse eesmärgi kaardistamine: Koos Sinuga määratleme küsitluse eesmärgi ja sihtrühma, et luua täpselt vajadustele vastav vorm.
  • Küsimuste koostamine: Kujundan ja sõnastan küsimused nii, et need oleksid arusaadavad, asjakohased ja eesmärki teenivad.
  • Vormi kujundamine ja seadistamine: Panen kokku küsitlusvormi, seadistan vajalikud valikud ja välimuse ning tagan, et vorm oleks kasutajasõbralik.
  • Testimine ja viimistlemine: Testin vormi koos Sinuga, et veenduda selle toimivuses ja vajadusel teen parandusi enne lõplikku avaldamist.
  • Andmete haldus ja analüüs (lisavõimalus): Soovi korral pakun abi ka kogutud andmete haldamisel ja analüüsil. (Sellel juhul lisatasu kokkuleppel)

Kuidas alustada koostööd:

  1. Võta minuga ühendust: Saada mulle e-kiri, kus kirjeldad lühidalt oma vajadusi ja eesmärke.
  2. Lepi kokku konsultatsioon: Pärast esmast kontakti lepime kokku konsultatsiooni, kus arutame detailselt Sinu soovid ja ootused.
  3. Kinnita projekt: Pärast konsultatsiooni saadan Sulle hinnapakkumise ja tööplaani. Kui oled rahul, kinnita projekt ja ma alustan tööga.
  4. Tagasiside ja lõpetamine: Kui vorm on valmis, vaatame selle koos üle.

 

Anna oma projekt minu hoolde ja keskendu muudele tähtsatele ülesannetele!

 

Peale Sinu poolt töö vastu võtmist esitan arve küsimustiku koostamise eest. Hinnale ei lisanud käibemaksu.

 

Näidis küsimustikuga võid tutvuda siin.

Kirjuta arvustus

Postita külalisena
Sinu arvamus loeb
Lisa fotod
Tähemärke minimaalselt: 10
Maarja
Kasutaja olnud: 3 kuud
Kasutaja ei ole võrgus
Vaata kõiki kuulutusi
563 * * * * * * * * *
Lisa lemmikutesse
Lisa võrdluseks
Raporteeri
© Veebikooli teenuseampsud